Hozzavalok:
-40 dkg lisz
-25 dkg sutomargarin
-2 dl tejfol
-3 dkg eleszto
-15 dkg reszelt sajt (a tesztaba)
-3 teaskanal so
A tetejere:
-1 tojassargaja
-reszelt sajt
Elkeszites:
A hozzavalokat alaposan osszegyurjuk, nem kell se keleszteni, sem pedig dagasztani. Aztan korulbelul egy ujjnyi vastagsagra kinyujtjuk, pogacsaszaggatoval kiszaggatjuk, aztan a tetejet a tojassargajaval lekenjuk es megszorjuk egy keves sajttal.
Elomelegitett sutoben aranysargara sutjuk.
Ezek az egyszeru kis pogacsak vendegvarasnak is kivalo egy hideg sor melle, es mivel nem igenyel sem dagasztast, sem pedig kelesztest igy pillanatok alatt keszen van, az izek pedig magukert beszelnek. Ha megtetszett a recept, keszitsd el te is.
Jo etvagyat hozza !
Comentarii
Trimiteți un comentariu