Recept-hozzavalok 4 fore:
- 4 evokanal mustar
- 4 evokanal mez
- 13 darab csirkeszarny
- izles szerint so, bors
- annyi olaj, amennyivel meglocsoljuk
- a korethez pedig 2 kg krumpli
Az elkeszites nagyon egyszeru:
A csirkeszarnyakat jol megtisztitjuk, majd sozzuk, borsozzuk, aztan a mezbol es a mustarbol csinalunk egy kevereket, amelybe beletesszuk a csirkeszarnyakat es hutoben hagyjuk pihenni 1-2 oran keresztul.
A csirkeszarnyakat jol megtisztitjuk, majd sozzuk, borsozzuk, aztan a mezbol es a mustarbol csinalunk egy kevereket, amelybe beletesszuk a csirkeszarnyakat es hutoben hagyjuk pihenni 1-2 oran keresztul.
A krumplit meghamozzuk, majd negyfele vagjuk, a csirkeszarnyakat tepsibe helyezzuk a krumplival, meglocsoljuk egy keves olajjal es a maradek ontettel. Folia alatt 180 C kb. 30 percig sutjuk, majd folia nelkul kb. meg 20 percig ropogosra sutjuk.
Egy egyszeru, de nagyon finom recept a kinai konyha kedveloinek meghozza az etvagyat!
Comentarii
Trimiteți un comentariu