Hazi kokuszos raffaello szelet

Hozzavalok - A tesztahoz:

- 10 dkg liszt -6 tojasfeherje
-20 dkg cukor
-10 dkg kokuszreszelek
-csipetnyi so
-1 kiskanal sutopor

A kremhez:
- 6 tojassargaja
- 2 csomag vanilias pudingpor
- 25 dkg cukor
- 4 dl tej
- 25 dkg Rama margarin
- 10dkg kokuszreszelek
Elkeszites:
1. A tojasfeherjeket kemeny habba verjuk a cukorral, soval, majd hozzakeverjuk a lisztet, sutoport es kokuszreszeleket.
2. Egy kozepes tepsit sutopapirral kibelelunk es beleontjuk a tesztat. 180 fokon 20 percig sutjuk. Nem szabad tulsutni a tesztat, mert akkor kemeny es ragos lesz.
3. A tojassargakat osszekeverjuk a pudingporral es tejjel, igy keszitjuk el a pudingot.
4. Hagyjuk teljesen kihulni.A margarint osszekeverjuk a cukorral robotgep segitsegevel, majd hozzakeverjuk a kremhez. A kesz kremet rakenjuk a teszta tetejere es megszorjuk a kokuszreszelekkel.
5. Hutobe tesszuk, hogy kihuljon, majd tanyerra szeleteljuk.
  • Jo etvagyat hozza!

Comentarii